browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

kreative sysler 2014

T-shirtsgenbrug

I forrige portion genbrug, var der en kjole, som Aya var helt vild med, desværre var der et hul i skørtet. Men med hjælp fra en arvet T-shirt, så fik kjolen et nyt skørt. I sækken fra den anden dag var de en T-shirt med et par små huller foroven, den blev til en sommertop. … Continue reading »

Share Button
Categories: kreative sysler 2014, Lidt af hver, Uncategorized | Tags: , , | Comments Off

Malebogssider for voksne.

Jeg har forsøgt mig med zentangles, men jeg må indrømme, resultatet ikke ligefrem blev som de smukke kunstværker, andre får lavet sig. Såsom dette smukke smukke værk, som jeg har fundet her Det ærgrer mig både fordi jeg syntes de er virkelig flotte, men også fordi jeg nyder den ro, det giver at fordybe sig … Continue reading »

Share Button
Categories: kreative sysler 2014, Lidt af hver, Uncategorized | Comments Off

Twister towel eller hvad man nu kalder sådan en dims.

Nå nu man har to piger med langt hår (lige nu er det kun en) så kender man til balladen om ar få en håndklædeturban til at blive siddende på hovedet af dem. Men nu er vi ude over det problem. Ud af et ældre håndklæde syede jeg et Twister towel. Det er 60 cm … Continue reading »

Share Button
Categories: kreative sysler 2014 | Comments Off