browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: May 2014

T-shirtsgenbrug

I forrige portion genbrug, var der en kjole, som Aya var helt vild med, desværre var der et hul i skørtet. Men med hjælp fra en arvet T-shirt, så fik kjolen et nyt skørt. I sækken fra den anden dag var de en T-shirt med et par små huller foroven, den blev til en sommertop. … Continue reading »

Share Button
Categories: kreative sysler 2014, Lidt af hver, Uncategorized | Tags: , , | Comments Off

Genbrugstøj

Her den ene dag fik vi en hel sæk med tøj til pigerne, fra en af Ayas veninder. Det vakte stor glæde, hvor pigerne stod og havde spredt tøj ud over hele gulvet, mens de hev det ene stykke tøj efter det andet op og råbte “oh my god!” Så i går var det tid … Continue reading »

Share Button
Categories: Uncategorized | Comments Off

Store bededag

I går var vi på Danmarks Borgcenter (det lyder så fint), nå men vi var spændt på at den nye seværdighed i byen. Vi blev ikke skuffet, det var en oplevelse. Man går rundt med en iPad og høretelefoner på og så får man fortalt en masse information om de udstillet genstande og en masse … Continue reading »

Share Button
Categories: Uncategorized | Comments Off

Aya og Modig

Her er Aya og Modig. Modig er en af tre leopardgekkoer, som nu bor i et terrarium på Ayas værelse. Modig er klart den mest håndvante og Aya kan selv sidde med hende (selvfølgelig under opsyn og med en af os ved siden af).

Share Button
Categories: Uncategorized | Comments Off

Grøn og blå

Ja jeg endte bare med at slå grøn og blå uge sammen. Det er faktisk to af mine absolutte yndlingsfarver. Lige nu er den grønne farve virkelig dominerende, fordi det er det der arbejdes med i haven, både med at passe det grønne der er kommet frem, sørge for der kommer mere grønt og fjerne … Continue reading »

Share Button
Categories: Uncategorized | Comments Off