browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kabale

Posted by on March 27, 2014

Jeg kan huske, hvordan jeg som barn sad og lagde utallige kabaler og glæden ved at lære en ny kabale, husker tydeligt en gang min mormor lærte mig en ny. Kabalerne fungerede lidt som Nintendoer, Ipads, telefoner osv fungerer for børn i dag, når man er på besøg hos andre og kom til at kede sig.

Idag da jeg sad sammen med pigerne og spillede fisk, kom vi til at snakke om andre kortspil og jeg kom i tanke om alle de kabaler, jeg engang sad med. Idag er det kun 7-kabalen jeg kan huske (og det krævede også lidt at hive den frem fra hukommelsen).
Straks måtte jeg igang med at lære Aya at ligge 7-kabale.

20140326-214116.jpg

Jeg må vist igang med at genopfriske flere kortspil og kabaler.

Share Button

Comments are closed.