browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fotoalbums til pigerne

Posted by on April 3, 2014

Jeg er jo ikke ligefrem en af disse her tjekket overskudmødre, som har dokumenteret mine børns liv i fine bøger med billeder, tekst, vægtdiagrammer og deslige…. Jeg har oceaner af billeder af dem….. På computer og iPad, men kun ganske få på papir.
Især Ea har den seneste tid ønsket sig en mappe med billeder af hende selv.

Så de sidste dag har jeg siddet og fundet billeder frem og lavet collager af dem, så nu har pigerne hver deres mappe med en masse billeder af deres liv.

20140403-205324.jpg

20140403-205335.jpg

De blev glade for deres mapper, de er ikke færdige endnu, men vi kan altid arbejde videre med dem.

Share Button

2 Responses to Fotoalbums til pigerne

  1. Christina

    Åhh sådan nogle mapper har jeg også. Jeg har en skrap book til hver af børnene, en barnets bog og så den som de har gennem børnehaven. Jeg har faktisk lavet mest ved den fra børnehaven da jeg har lavet en billede kollage hver gang vi har hold ferie eller lavet andet som børnene kunne have glæde af lidt børn… Jeg er desvære blevet dårligere og dårligere til at lave i deres bøger jo ældre børnene er blevet…

  2. maja

    Jeg håber at pigerne holder mig til ilden, lige nu glæder de sig til at vi skal noget, der kræver endnu en side til mappen. ;)