browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Genbrugstøj

Posted by on May 18, 2014

Her den ene dag fik vi en hel sæk med tøj til pigerne, fra en af Ayas veninder.

Det vakte stor glæde, hvor pigerne stod og havde spredt tøj ud over hele gulvet, mens de hev det ene stykke tøj efter det andet op og råbte “oh my god!”

Så i går var det tid til at få gennemgået deres skabe, så vi fik sorteret det fra, som de ikke bruger mere. Mens jeg var igang med det, kunne jeg konstatere, at det meste af deres tøj enten er hjemmesyet eller genbrugstøj og det var på en eller anden måde rart at se.

Vi er glade for genbrugstøj, både fordi det er godt for miljøet, men da også fordi det sparer en hel del penge. Samtidig er det lidt sjovt at tøjet har en ekstra historie.
Ea passer ikke helt de normale tøjstørrelser og derfor skal der oftes rettes til på hendes tøj og så er det altså ikke så fedt at det er helt nyt dyrt tøj som saksen sættes i.

Vi arver også en del drengetøj (hø hø autokorrekturen ændrede det til drengerøv, det arver vi trods alt ikke ;)) nå men det er Ea især glad for, for hun gider ikke det typiske pigetøj, men sætter stor pris på hættetrøjer og T-shirts.

Selvfølgelig kommer vi ud for at tøjet hurtigt bliver slidt at se på eller at der er små huller, så bliver det syet om til noget andet hvis det er muligt, f.eks. er t-shirts udmærkede at sy huer, stofnet, små toppe og andet sjovt af, de kan også bruges til overdel til en kjole eller stoffet kan bruges til ribkanter osv.

En eller anden dag vil pigerne nok gerne vælge lidt mere selv hvilke tøj de har, men indtil da nyder vi glæderne ved genbrugstøj.

Share Button

Comments are closed.